Tibeti mantrák zürzavaros időkre

A gyütö szerzetesek közreműködésével készült tibeti mantrák felébresztik a Buddha megvilágosító erejét, amely minden ember szívében ott rejtőzik. A különleges Deva Premal&Miten album 8 fontos mantrát tartalmaz, amelyek a nyugati ember mindennapjait teszik könnyebbé és harmonikusabbá.

A gyütö szerzetesek

Bővebben

MANTRA: A szeretet üzenete

Legyen Tiéd ez a csodálatos élmény!

Az elsők között lehetsz, aki Deva Premal és Miten varázslatos Mantra könyvét és a hozzá tartozó CD-t magyar nyelvű kiadásban kedvezményesen vásárolhatja meg!

Bővebben

Deva - Új album 2018

A mantrák gyógyító ereje

1,5 millió eladott lemez után a világhírű mantraénekes, Deva Premal idén ősszel újabb albumot jelentet meg DEVA címmel, amely jógához, meditációhoz és szakrális táncokhoz ajánlott mantrák egyedülálló spirituális kollekciója.

Bővebben

A mantraéneklés 7+1 előnye

A mantraéneklés 7+1 előnye

Összegyűjtöttük a mantrázás 7+1 jótékony hatását, amelyekből te is részesülsz, ha szakítasz egy kis időt erre a pofonegyszerű módszerre.

Bővebben

Mantras for Life - 12 mantra a boldogabb hétköznapokhoz

A mantrák a tudatosság és az örömtelibb élet egyszerűen használható eszközei, segítséget nyújthatnak számos különféle probléma orvoslásában, de a jobb közérzet és harmonikusabb, boldogabb élet megteremtésében is. Próbáld ki Te is ezt a 12 mantrát, amelyek a mindennapok forgatagában is hatékonyan használhatók a hétköznapi ügyek könnyebbé tételéhez és az örömtelibb élet kialakításához egyaránt.

 

Bővebben

Egy ilyen őrült világban az éneklés belső békét ad - Interjú Deva Premallal és Mitennel

Talán nem túlzás azt mondani, hogy Deva Premal és Miten, a világ legismertebb mantraénekesei képesek voltak megváltoztatni nyugati ember viszonyát a keleti szent tanokhoz és a mantrákhoz. Az általuk megzenésített ősi, főleg szanszkrit szövegek segítenek megtalálni a belső nyugalmat, erőt adnak a nehéz helyzetekben és a változások idején. Koncertjeiken nincs taps, a mantrák utáni csend az, ami a legfontosabb, ez az, amiben megmártózik és újjászületik a lélek. Budapesti látogatásuk kapcsán beszélgettünk.

Bővebben

Több mint zene - Deva Premal és Miten vallomása

Deva Premal és Miten zenéje arra hívja hallgatóit, hogy lépjenek be a szeretet, az odaadás és a tudatosság birodalmába. A pár 1991 óta él és zenél együtt, és azóta számos nagy sikerű albumot jelentettek meg, koncertjeik pedig keresők ezreinek szívét érintették meg szerte a világon.

Bővebben

Meditáció malával – pihenő a zaklatott elmének

A mostanában dúló erőteljes, szó szerint és átvitt értelemben is forrongó energiák közepette egyre fontosabbá válik a belső nyugalmunk, belső középpontunk megtalálása és megtartása. Ehhez kiváló eszközül szolgálnak a malák vagy imaláncok, amelyek segítségével könnyen ismételhetjük a szent szövegeket, mantrákat anélkül, hogy a gondolataink elkalandoznának.  

Bővebben

Miten éjféli templomában

Tarts velünk egy kis ízelítő erejéig Deva Premal és Miten közös utazásán, amelyen bejárják a bolygó minden szögletét, hogy turnéik és workshopjaik révén megosszák a zenéjüket és lelkük szeretetteljes hangját.

Mitennel az ausztráliai új-dél-walesi szentélyében találkoztam, hogy új albumáról, a Temple At Midnight (Éjféli templom) címűről beszélgessünk. A találkozónk alkalmával én is meggyőződhettem arról, mennyire szereti ezt a helyet, amit valóban mágikusként lehet csak leírni.

Bővebben

21 nap mantra meditáció

DEVA PREMAL és MITEN közel harminc éve járják a világot, hogy másokkal is megoszthassák a mantrák iránti szeretetüket és a mantrák különleges erejét. Most egy 21+1 napos meditációs utazásra hívnak, amelynek során minden nap egy új mantrával ismerkedünk meg. Ez az ingyenes lehetőség kiváló ahhoz, hogy megtapasztaljuk a mantrák csodálatos hatásait az életünk különféle területein. 

.

Bővebben

Oldalak